ȘTIRILE ZILEI

Încă o școală la un pas de închidere!

Astăzi, a fost confirmat oficial al doilea caz de infectare cu coronavirus la Școala Nr. 1 de pe bulevardul N. Bălcescu. O elevă de clasa a II-a a fost confirmată cu coronavirus, iar clasa în care învață eleva a trecut la desfășurarea cursurilor on-line.
Prefectura a confirmat știrea transmițând următoarele:
„În urma propunerilor venite din partea Consiliului de administrație al școlii și avizate de către Direcția de Sănătate Publică Buzău, membrii CJSU au decis:suspendarea desfășurării cursurilor ,,față în față” la clasa a II – a C de la Școala Gimnazială ”Aviator Mircea T. Bădulescu” din municipiul Buzău, până la data de 22.10.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).”
Potrivit publicației „Jurnalul de Buzău”, eleva diagnosticată ar fi chiar fiica profesoarei infectate zilele trecute cu noul virus, fapt care a condus la închiderea a două clase la care cadrul didactic a predat.
Clasa închisă astăzi este a treia care își suspendă cursurile față în față la Școala Gimnazială “”Aviator Mircea T. Bădulescu”.Un singur caz dacă mai apare, întreaga școală va intra în scenariul roșu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button