ANUNȚURI

Furnizarea apei va fi întreruptă câteva ore, marți. Vezi aici în ce zone!

Compania de Apă Buzău, anunță întreruperea serviciului de alimentare cu apă potabilă:

– în intervalul orar 09:00-15:00 în Buzău, zona Dorobanți P.T. 28 și Unirii P.T. 11, pentru operațiunea de înlocuire contoare. Zone afectate: P.T. 28 Dorobanți blocurile G2, G3, G4, G6, G7, G9, G10, I1, I12, I 13 și P.T. 11 Unirii blocurile 128B, 39E, E8, C1, C2, O2. Intervențiile se vor face în interval de o oră pentru fiecare bloc.

Compania de Apă anunță că, în intervalul orar 09:00-20:00 în zona Sector Valea Slănicului au loc lucrări de relocare a conductelor de alimentare cu apă din zona Podului nr. 5, km 62+670, amplasat în localitatea Aldeni. Menționăm că intervenția nu necesită întreruperea alimentării cu apă a localității menționate.

Atenționăm consumatorii că, la reluarea furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă, pot apărea perturbații ale calității apei pentru o scurtă perioadă de timp.

Recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

Rugăm, de asemenea consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Vă mulțumim!

DEPARTAMENT DEZVOLTARE COMERCIALĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button