ANUNȚURI

Iată în ce zone ale județului se va întrerupe, astăzi, furnizarea apei!

Compania de Apă Buzău, anunță întreruperea serviciului de alimentare cu apă potabilă:

– în intervalul orar 08:30-16:30 în localitățile Vintilă Vodă și Sărulești, pentru realizarea unor lucrări de decolmatare a Barajului de la Cireșu. Zonă afectată: satele Vintilă Vodă și Sărulești.

– în intervalul orar 08:30-11:30 în localitatea Rm. Sărat, pentru remedierea unei defecțiuni la conducta de distribuție. Zonă afectată: str. Intrarea Școlii, str. Veteranilor, str. Oituz, str. Revoluției, str. General Magheru, str. General M. Racoviță, str. Mircea cet Bătrân.

– în intervalul orar 08:50-12:00 în localitatea Nehoiu, zona Lunca Pripor, str. Andrei Voinea, pentru remedierea unei defecțiuni la un branșament. Zonă afectată: str. Andrei Voinea.

Atenționăm consumatorii că, la reluarea furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă, pot apărea perturbații ale calității apei pentru o scurtă perioadă de timp.

Recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

Rugăm, de asemenea consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Vă mulțumim!

DEPARTAMENT DEZVOLTARE COMERCIALĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button