POLITICĂ

PNL Buzău și Inițiativa Pătârlagele vor face echipă pentru alegerile parlamentare

Partidul Național Liberal Buzău și Partidul Inițiativa Pătârlagele au semnat, astăzi, un protocol de colaborare care vizează elaborarea și sprijinirea proiectelor comune, încurajarea inițiativelor cetățenești privind dezvoltarea socio-economică a localității Pătârlagele.

“Când două forțe se unesc, se nasc proiecte comune realizabile pentru comunitate. Cred în oamenii care din credință, din propria inițiativă, transformă simple idei în proiecte concrete. Profesorul Mircică Constantin a reușit să facă un partid local care a oferit o lecție exemplară de politică partidelor care au în spate o logistică impresionantă. Partidul local Inițiativa Pătârlagele a câștigat încrederea oamenilor și a obținut 35% la alegerile locale într-un oraș foarte important din județul Buzău. Rezultatul impresionant se datorează unei construcții adaptate cerințelor electoratului. Un om al locului care a demonstrat profesionalism, credință și transparență este un om care tot timpul va fi înconjurat de prieteni. Mă onorează acest parteneriat între PNL Buzău și Inițiativa Pătârlagele și am încredere că împreună vom reuși să realizăm multe proiecte pentru comunitatea din orașul Pătârlagele”, a declarat Gabriel Avrămescu, președinte PNL Buzău.

“Așa cum am mai declarat Inițiativa Pătârlagele va face o alianță electorală după alegerile locale și cea mai potrivită opțiune pentru noi este alianța cu PNL. Astăzi, am definitivat protocolul de colaborare, care va fi unul politic. Acest parteneriat are ca scop susținerea reciprocă a inițiativelor comunitare. Un motiv în plus pentru acest transfer de încredere pe care îl facem astăzi este și relația de prietenie dintre mine și Gabriel Avrămescu, o relație care, înainte de toate se bazează pe încredere reciprocă. Suntem de astăzi o echipă și vom lucra împreună”, a declarat Mircică Constantin, președinte Inițiativa Pătârlagele.

One Comment

  1. Mă bucur că mai sunt oameni care se gândesc la buna administrare a județului nostru.Astept cu încredere ,ca această alianță să vină cu inițiative/ proiecte noi prin care și judetul nostru sa devină un punct economico-turistic mult mai atractiv. Succes alianței PNL – Bz și PI Patarlagele în realizarea proiectelor inițiate !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
error: Conținutul este protejat !