ADMINISTRAȚIEȘTIRILE ZILEI

Ce o recomandă pe Oana Matache pentru funcția de viceprimar al municipiului Buzău

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, va continua să facă echipă cu Ionunț Apostu și cu Oana Matache, o tânără implicată în proiecte educaționale importante la nivelul municipiului Buzău, care va ocupa a doua funcție de viceprimar al municipiului Buzău.

În cadrul unei ședințe extraordinare, care a avut loc azi, Oana Matache a fost girată de 17 aleși municipali din cei 19 prezenți.

Oana Matache are 32 de ani, a studiat în Marea Britanie, este căsătorită și are un copil.

 „E o tânără deosebită, cu studii în managementul educațional în Anglia și Germania, vorbește ambele limbi la perfecție. S-a întors de câteva luni acasă, la Buzău, unde a deschis un centru educațional de succes. (…)Vedeți și dvs., cel puțin aici, la Buzău, PSD e un partid viu, deschis către oamenii tineri, valoroși, care au demonstrat profesional”, a transmis presei primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, în campania electorală recent încheiată, când Oana Matache candida pentru o funcție de consilier municipal.

Proaspătul viceprimar al orașului a dezvoltat proiecte educaționale la nivelul municipiului Buzău și anume Centrul Educațional „Eduteka”, pe care îl administrează și „Școala din parc”, proiect pe care îl coordonează.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button