ANUNȚURI

Compania de Apă | ANUNȚ IMPORTANT

Compania de Apă Buzău, anunță întreruperea serviciului de alimentare cu apă potabilă:

– în intervalul orar 09:50-10:50 în Buzău, la P.T. 30, bl. 13, pentru remedierea unei defecțiuni la un branșament. Zonă afectată: abonații aferenți blocului respectiv.

– în intervalul orar 10:30-12:30 în localitatea Săpoca, pentru remedierea unei defecțiuni la rețeaua de alimentare. Zonă afectată: strada Parcului, sat Mătești, comuna Săpoca.

– în intervalul orar 10:00-11:00 în localitatea Rm. Sărat, pentru remedierea unei defecțiuni la un branșament la C.T. 602, Bl. 18B. Zonă afectată: Bl. 18B.

– în intervalul orar 08:40-14:00 în localitatea Pătârlagele, sat Crâng, pentru remedierea unei defecțiuni la rețeaua de alimentare. Zonă afectată: sat Crâng (parțial).

Atenționăm consumatorii că, la reluarea furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă, pot apărea perturbații ale calității apei pentru o scurtă perioadă de timp.

Recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

Rugăm, de asemenea consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Vă mulțumim!

DEPARTAMENT DEZVOLTARE COMERCIALĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button