ȘTIRILE ZILEI

Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Buzău, au efectuat 11 percheziții, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc.

În ziua de 11 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Buzău, au efectuat 11 percheziții domiciliare, în județele Buzău, Vrancea, Ilfov, precum și în municipiul București, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc.

Acțiunea a vizat persoane, cu vârste cuprinse între 22 și 34 de ani, din județele Buzău, Vrancea și municipiul București, bănuite de comiterea faptelor.

Din cercetările efectuate până în prezent, a reieșit că, în perioada iunie-noiembrie a.c., mai multe persoane, din județul Buzău, ar fi achiziționat droguri de mare risc de la persoane din Vrancea și București, pe care ulterior le-ar fi revândut.

În urma percheziției, au fost ridicate droguri (cannabis), 3 grindere, un cântar de precizie, 800 de lei și medii de stocare.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale – I.G.P.R., iar la acțiune au participat polițiști specializați în combaterea criminalității organizate din Buzău, Ploiești și Vrancea, sprijiniți de luptători din cadrul I.P.J Vrancea și de jandarmi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button