POLITICĂ

Prăbușind România: Țara arde, iar Cîțu se plimbă cu jalbe la ușa PSD

Am luat act, consternat și halucinat, de penibilul exercițiu de imagine pus la cale de ministrul Finanțelor și de camarila sa galbenă. Astăzi, mai mulți liberali din București, în frunte cu ministrul zero (sau minus, după caz), s-au deplasat la sediul PSD pentru a-i lăsa lui Marcel Ciolacu o scrisoare deschisă prin care îi cer „să-și asume toți corupții din partid”.

Lăsând la o parte manevrele disperate ale PNL de a se salva de la dezastrul pe care tot el l-a produs, „spectacolul” de azi vine să întărească ceea ce PSD spune de un an de zile: Economia se prăbușește, țara se afundă în datorii, HORECA e pe moarte și românii trăiesc tot mai rău, în timp ce Orban și ai săi joacă hora incompetenței în plină criză sanitară și economică.

Dar revenind la ministrul Datoriilor și la acțiunea sa de astăzi, vă spun cu mâna pe inimă că nu știu ce mă îngrijorează mai tare la acest domn: faptul că nu realizează nici acum magnitudinea dezastrului în care a adus țara sau incoerența pe care o afișează la fiecare ieșire publică. Ros parcă de tare morale, Cîțu n-a avut bărbăția de a da ochii cu șeful PSD, dar a scos din burtă niște acuzații bizare.

Cum să te duci la ușa PSD și să-i reproșezi că nu are candidații potriviți, când lista partidului tău geme de corupți și cameleoni politici? Dar hai să nu lăsăm adevărul să-i strice domnului Cîțu senzația că azi a făcut o mare ispravă…

Astăzi, cu o seninătate frapantă, ministrul Finanțelor din România s-a disociat de sine însuși și ne-a spus că a venit la ușa PSD în calitate de candidat PNL la Senat, nu ca ministru. Șef la Finanțele țării e în weekend și în timpul liber, în timp ce firmele mor pe capete, iar națiunea se îndatorează cu 1000 de euro pe secundă.

​​​          Românii nu trăiesc doar sâmbăta și duminica, domnule ministru! Oamenii au nevoie de siguranța zilei de mâine, de garanția unui viitor durabil pentru copiii lor și de un Guvern serios și competent, nu de circ și de datorii! Pe 6 decembrie, românii vă vor trimite acolo unde vă e locul, adică în cartea de istorie, la capitolul „Crize”!

Senator Lucian Romașcanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button