ADMINISTRAȚIE

Bradul de Crăciun a sosit în Piața Dacia însoțit de o poveste

Un buzoian care locuiește în comuna Merei, satul Ogrăzi, a donat municipalității doi brazi de circa 20 de metri, pentru Piața Dacia și Parcul Crâng, brazi care vor fi împodobiți pentru Sărbătorile de iarnă.

Viceprimarul orașului, Ionuț Apostu, a mers personal la Merei și a fost prezent la operațiunea de tăiere, aducând la Buzău odată cu brazii și povestea lor, pe care a postat-o pe pagina sa de Facebook:

„Povestea bradului de Crăciun…🌲 Un nou episod!😛Așa cum v-am obișnuit în ultimii ani, și bradul din acest an are o poveste😉 Nici în această iarnă nu am dorit să contribuim la distrugerea pădurilor! În urmă cu câteva săptămâni am făcut un apel public, în speranța că vom găsi buzoieni inimoși care vor să doneze un brad de care să se bucure copiii! Și nu am așteptat prea mult pentru că imediat au apărut propuneri interesante. Așa am ajuns la domnul Marcel Voicu din satul Ogrăzi ((Merei) care s-a oferit să doneze nu unul, ci doi brazi care fac parte din viața sa încă din 1978!😲 Povestea spune așa: în urmă cu 42 de ani dl Voicu s-a mutat de la munte, de la Nehoiu, în satul din câmpie, și, de dragul locurilor natale, a adus cu el o părticică din inima muntelui, câțiva puieți firavi de brad! Acum, ajunși falnici brazi, și-a luat la revedere de la ei și ne oferă nouă tuturor bucuria unui pom de Craciun și îi mulțumesc public pentru gestul său! Astfel, ne bucurăm toți buzoienii de măreția lor în Piața Daciei și în Parcul Crâng🎄Traversăm o perioadă dificilă, cu restricții de tot felul, dar asta nu inseamnă că nu trebuie să ne încântăm sufletul și să ne bucurăm de spiritul Crăciunului!Sărbători binecuvântate cu multă sănătate, dragi buzoieni!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Conținutul este protejat !