ADMINISTRAȚIE

A fost câștigată licitația pentru proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare și extindere a UPU din Spitalul Județean

A început proiectarea noii Unități de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Buzău! Lucrările pentru modernizarea şi extinderea UPU vor începe peste 6 luni!

„Licitația s-a încheiat şi am semnat contractul pentru proiectarea şi execuția acestui proiect. Valoarea contractului este de 11.420.000 lei, termenul pentru realizarea proiectării este de 6 luni, iar pentru execuția lucrărilor este de 24 luni. În urma licitației, câştigătoare a fost asocierea formată din Integral S.A. – lider de asociere, Studio SQM – asociat 1 şi Climatronic BMS – asociat 2.”, a anunțat președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, pe Facebook.

Ultima etapă din proiect va fi dotarea UPU cu aparatură de specialitate de ultimă generație.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional, având şi o contribuție substanțială a Consiliului Județean Buzău. Valoarea totală a proiectului, ce include şi dotarea UPU se ridică la 22 milioane lei.Investițiile în sănătate rămân prioritatea Consiliului Județean Buzău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button