POLITICĂ

Alegem, într-o zi, pentru următoarele 1460 de zile! Pe 6 decembrie, decidem viitorul celor 4 ani!

La evenimentele din iarna lui 2017, atunci când sute de mii de români au ieșit în stradă, am știut că va veni momentul în care vom avea puterea să aducem schimbarea! Puterea noastră stă în votul fiecăruia dintre noi, la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Buzoienii trebuie să știe că votul lor trebuie direcționat către cei care au capacitatea să conducă o țară aflată în dificultate, după 30 de ani de guvernări dezastruoase, susținute de majorități parlamentare care au luptat doar pentru interesele proprii.

PNL este singurul partid care, în cea mai grea perioadă istorică post decembristă, a avut curaj să ia frâiele guvernării țării, cu o economie extrem de fragilă din cauza politicilor fără strategie ale guvernului PSD.

În plină pandemie, cu stocuri zero în spitale, PNL a reușit să gestioneze o criză fără precedent și să mențină în echilibru economic o piață lovită crunt odată cu apariția Covid-19.

În plus, Guvernul PNL reușește să vină, în an electoral, în fața românilor, cu un program de guvernare solid în care cuvântul „investiții” se regăsește în fiecare dintre programele de dezvoltare propuse pentru toate sectoarele economice.

Investițiile stau la baza dezvoltării durabile a unei societăți. PNL este partidul pro-european care a reușit să negocieze 80 de miliarde de euro pentru România, reprezentat fiind de președintele Klaus Iohannis.

Am reusit să obținem fondurile, acum nu ne rămâne decât să construim! Pentru această construcție este nevoie, însă, de oameni profesioniști, oameni cu experiență, capabili să vină cu proiecte pentru dezvoltarea comunităților din toată țara.

Avem 1 miliard de euro la dispoziție pentru extinderea rețelelor de gaze naturale! La Buzău, singurul primar care are proiectul întocmit pentru atragerea de fonduri europene este primarul liberal Gheorghe Firon de la Vadu Pașii.

Sunt bani la dispoziție pentru antreprenori, agricultori, autorități locale. Programul de guvernare al PNL și-a construit strategia de dezvoltare bazându-se pe investiții din bani europeni.

Ieri, PNL a lansat Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), un document strategic structurat pe două priorități- reforme și investiții- ce aduc României perspectiva modernizării și a schimbărilor profund așteptate de societatea civilă, mediul de afaceri și sectorul public din România.

Cu un total alocat de 30.44 miliarde euro (prețuri 2018), respectiv 33.009 miliarde euro (prețuri curente), planul este structurat pe trei piloni și 12 domenii prioritare pentru dezvoltarea României.

COD MANDATAR 11200025

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button