POLITICĂ

Senatorul Lucian Romașcanu spune că mai bine pierde PSD Buzău un mandat de deputat decât să…

PSD ar mai putea obține încă un mandat de deputat în cazul în care PMP ar intra în parlament și, cu toate acestea, senatorul social-democrat Lucian Romașcanu spune că mai important ar fi ca PMP să nu atingă pragul electoral și să rămână fără locuri în Legislativ, decât ca PSD să obțină 5 mandate de deputați.
“Știți că acest partid este condus de un personaj care a trecut cam prin toate partidele de pe scena politică, mai puțin UDMR, cred, care înțelege politica prin prisma interesului personal, nu există o raportare la un program bazat pe nevoile românilor. Personajul cu pricina, odată ajuns în Parlament, singura cuvântare în 3 mandate a fost depunerea jurământului. Este evident că nu are ce să caute un asmenea tip de abordare politică în Parlament. Dacă PMP nu intră în Parlamentul României, va fi un act de igienă și de dreptate politică pentru că au rămas încremeniți în politica anilor 90. E mai importantă igiena politică decât câștigul PSD în acest moment. Cred că Parlamentul va fi mai curat. Cineva care aplică metode politice ale anilor 90, lucru pe care l-au făcut și cei de la PRO România în Buzău, nu are ce căuta acolo, voturile se câștigă cu mesaj, cu dialog cu oamenii, nu cu altfel de lucruri care în mod normal, în condiții de flagrant, sunt sancționate penal.”, a declarat senatorul Roamșcanu pentru Focus TV.

În această dimineață, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat pentru Antena3 că, potrivit numărătorii realizate de partid, PMP nu intră în Parlament. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button