CULTURĂ

Sesiuni de muzică live vor fi transmise în direct, în fiecare sâmbătă, de la Vila Albatros

Primăria Municipiului Buzău, în parteneriat cu Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman” și „Arată Artă”lansează „Live Nights”, sesiuni de muzică live, transmise în direct, online, de la Vila Albatros, începând cu data de 19.12.2020.

Evenimentul se adresează tuturor buzoienilor care iubesc muzica bună și arta în general. Accesul la evenimentul online este gratuit.

„Live Nights este un proiect susținut de Primăria Municipiului Buzău, Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman” și echipa Arată Artă. Acesta s-a născut din dorința de a demonstra că Arta nu ucide, că ea trebuie să fie prezentă în casele și în sufletele noastre. Conceptul pleacă de la ideea de „acasă”, locul în care ne petrecem tot mai mult din timpul nostru. Iar „acasă” pentru noi a devenit Vila Albatros a lui Alexandru Marghiloman. Arta se mută în casă, sufrageria devine studio de muzică, dormitorul sală de repetiții pentru teatru și dans iar biroul locul în care îți chemi prietenii și dezbateți probleme de zi cu zi ale vieții noastre artistice. Mircea Anghel vine cu un concept nou, nemaiîntâlnit, în care în fiecare sâmbătă, începând cu 19 decembrie 2020, orele 20:00, muzica, teatrul, dansul, vor fi prezente live în casele tuturor celor care simt nevoia de spectacol în viețile lor. Vă anunțăm că evenimentul se desfășoară cu respectarea tuturor normelor în vigioare, fiecare dintre membrii echipei artistice fiind testați cu 24 de ore înainte de fiecare eveniment. Vă așteptăm cu drag să ne vedeți live pe Facebook – Primăria Municipiului Buzău – Centrul Cultural Alexandru Marghiloman – Arată Artă Buzău – Live Nights Buzău.”, a transmis conducerea Primăriei municipiului Buzău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button