ȘTIRILE ZILEI

Nici nu a preluat bine „comanda”, că a trebuit să o predea

Prefectura Buzău va fi condusă interimar de subprefectul Adina Moiseanu, după ce prefectul Leonard Dimian a demisionat și nu de către Vasile Alecu.

Împuternicirea lui Moiseanu a venit la câteva ore după de Prefectura Buzău anunţa printr-un comunicat de presă că celălalt subprefect va prelua conducerea, având mai multă experienţă.

„Am preluat cu responsabilitate sarcina de a asigura conducerea Instituţiei Prefectului – Judeţul Buzău în perioada următoare. Prioritatea zero rămâne gestionarea situaţiei sanitare, care a căpătat acum un grad mai mare de complexitate, având în vedere necesitatea derulării fără cusur a campaniei de vaccinare anti-Covid-19.

Am încredere că echipa Instituţiei Prefectului va gestiona activităţile pe care le coordonează cu eficienţă şi profesionalism, bazându-se pe bunele mecanisme de comunicare inter-instituţională şi pe comportamentul responsabil al cetăţenilor judeţului nostru”, declara subprefectul Vasile Alecu în comunicatul de presă.

Alecu nu a apucat să ia prea multe decizii în calitate prefect interimar. După câteva ore, Guvernul a transmis o împuternicire pe numele celuilalt subprefect, Adina Moiseanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button