ADMINISTRAȚIE

ATENȚIE ȘOFERI! Ce se întâmplă dacă staționezi într-o zonă interzisă a municipiului Buzău

Primăria Buzău a lansat în dezbatere publică proiectul de hotărâre privind modificarea şi completarea Regulamentului de ridicare a autovehiculelor staţionate neregulamentar pe teritoriul municipiului Buzău.

Se propune ridicarea autovehiculele şi remorcile staţionate pe trotuare, scuaruri, spaţii verzi, treceri de pietoni sau în staţiile de autobuz ori pe zonele de carosabil marcate, unde este interzisă staţionarea.

După aprobarea modificărilor, autovehiculele staţionate neregulamentar vor fi ridicate de către echipaje ale societăţii Urbis Serv, însoţite de poliţişti. Proprietarul va plăti cel puţin 900 de lei pentru staționarea în locuri interzise, sumă în care intră amenda aplicată de Poliţia Locală, costul transportării maşinii şi taxa pentru prima zi de staționarea a mașinii în curtea în curtea societății „Urbis Serv”.

Propunerile, sugestiile sau opiniile cu privire la proiectul de hotărâre pot fi depuse la sediul Primăriei municipiului Buzău, la Ghişeul Unic, până cel târziu 19 ianuarie 2021, ora 12.00.

Proiectul de hotărâre referitor la modificarea şi completarea Regulamentului de ridicare a autovehiculelor staţionate neregulamentar pe teritoriul municipal. este postat pe site-ul oficial al Primăriei Buzău.

One Comment

  1. Intersecția Baștan cu Biroului,unde este și indicator de oprirea interzisă, lasă mult de dorit.Pentru intrarea în această, mai ales dimineața când se pleacă la servici,din cauza mai multor mașini oprite ocazional pentru cumpărături la magazinul de vizavi, și a containerelor de gunoi lăsate de RER în afara țarului astfel încât împiedică vizibilitatea mai ales dinspre Bujorului în stânga spre Baștan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button