POLITICĂ

Liberalii s-au ținut de cuvânt! Banca de Gene va primi finanțare.

Banca de Gene din Buzău a primit undă verde pentru finanțare din partea ministrului Agriculturii Adrian Oros, în urma întâlnirii de lucru pe care a avut-o, luni seară, cu parlamentarii liberali din Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu și senatorul Vlad Pufu, la care a participat și cercetătorul Costel Vânătoru, cel care s-a implicat în fondarea instituției și care va coordona întreaga sa activitate.

Anunțul a apărut pe paginile de Facebook ale celor doi parlamentari liberali.

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre situaţia actuală a Băncii de Gene la Buzău, care până acum nu a primit fondurile necesare pentru funcționare și a rămas stabilit ca, imediat după aprobarea Legii Bugetului de Stat, să fie alocată suma necesară pentru derularea tuturor pașilor pentru începerea activităţii, la Buzău, a acestui proiect de importanţă naţională.

Cuprinderea sumei necesare pentru începerea activității la Banca de Gene la Buzău, anul acesta, este primul semn că suntem oameni ai faptelor şi că promisiunile noastre electorale nu vor rămâne doar la stadiul de vorbe. Dezvoltăm împreună comunitatea, acesta este un demers care deja se vede și se simte. – Gabriel Avrămescu, deputat PNL

Banca de Gene este unul dintre principalele obiective pe care le-am avut în agenda electorală, iar faptul că într-un timp atât de scurt am reuşit să facem paşi concreţi, reali, pentru obținerea finanțării acestui proiect de importanţă naţională la Buzău, nu poate decât să mă bucure. Nu vom trăda încrederea buzoienilor şi vom continua să facem tot ce este posibil pentru un Buzău dezvoltat, modern, european. – Vlad Pufu, senator PNL. Județul Buzău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button