ȘTIRILE ZILEI

Un conflict apărut între două instituții ține acasă elevii din Poșta Câlnău

Elevii școlii din Poșta Câlnău au trebuit să se întoarcă la caselele lor, luni, în prima zi de școală al celui de-al doilea semestru.

Ei au găsit lacătul pe ușa școlii renovate de curând și se pare că situația se datorează unui conflict care a apărut între conducerea administrației locale și cea a Inspectoratului Școlar Județean, după schimbarea directorului unității de învățământ.

Conducerea prinmăriei se apără spunând că școala nu poate primi elevi deoarece administrația locală nu are suma de 16.000 de lei, bani pe care trebuie să îi platească Inspectoratului de Stat în Construcții în vederea eliberării ultimului aviz.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Buzău cred că la ar fi vorba despre o nemulțumire a edilului, care nu a fost de acord cu decizia de schimbare politică din funcție a directorului școlii, măsură luată de IȘJ Buzău în luna ianuarie.

Luni, reprezentanții conducerii învățământului buzoian s-au deplasat la școala din Poșta Câlnău în vederea găsirii unei soluții de deblocare a acestei situații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button