ȘTIRILE ZILEI

Școala din Poșta Câlnău și-a reluat cursurile

Anunțul a fost făcut de subprefectul județului, Adina Moiseanu, care s-a deplasat personal la Poșta Câlnău pentru ca, împreună cu autoritățile să stabilească soluții pentru ca unitatea de învățământ să-și poată relua activitatea educațională cu elevii.

Am mers personal la Poșta Câlnău pentru a identifica soluțiile pentru redeschiderea unității școlare I-VIII „Constantin Ivănescu”, întrucât la începutul acestei săptămâni, elevii din Poșta Câlnău nu au putut reveni în bănci din cauza unor lucrări de construcție nerecepționate.

În calitate de subprefect al județului Buzău, astăzi, împreună cu reprezentantul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, dl. Paul Racoviță – inspector șef ISC și cu inspectorul șef județean al ISC Buzău, am mers la școală din Posta Câlnău și am reușit să deblocăm situația astfel încât, de săptămâna viitoare, elevii să meargă la școală în condiții de siguranță. Inspectoratul de Stat în Construcții a emis adeverința prin care se adeverește plata făcută de constructor către ISC. Astfel, documentul care stă la baza recepției a fost emis de îndată, urmând a fi primite avizele ISU și DSP.”, a scris subprefectul Adina Moiseanu pe Facebook.

De altfel și primarul comunei, Sorin Munteanu, a anunțat de vineri că școala din Poșta Câlnău își va deschide luni porțile pentru elevi, după ce o săptămână a fost închisă datorită unor neînțelegeri cu responsabilii Inspecțieid e Stat în Construcții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button