ȘTIRILE ZILEI

Primarul și viceprimarul din Beceni, un nou scandal

Primarul comunei Beceni, Adrian Burlacu, a ajuns, miercuri seară, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău după ce ar fi fost victima unei agresiuni din partea actualului viceprimar.

Primarul a fost adus cu o ambulanță SMURD la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Buzău, iar medicii de aici au transmis prin vocea purtătorului de cuvânt Adriana Bunilă că pacientul prezenta mărci traumatice și că a fost supus unor investigații amănunțite.

„La Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Buzău s-a prezentat un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Beceni, victima unei agresiuni. La o primă evaluare medicală, acesta a suferit un traumatism cranio cerebral si un traumatism abdominal. Bărbatul este stabil, conștient, în curs de investigații.”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Buzău.

Miercuri seară, primarul din Beceni ar fi avut un conflict cu viceprimarul, și cu un consilier local, conflict care ar fi izbucnit în sediul Primăriei și ar fi continuat în restaurantul viceprimarului.

Incidentul respectiv vine la scurtă vreme după o altă încăierare, care a avut loc în pădurea Lacurile din comuna Bisoca, avându-i ca protagoniști la vremea respectivă pe primar și pe fiul viceprimarului. Și acum, ca și atunci, circumstanțele în care a izbucnit scandalul nu au fost stabilite exact, fiecare dintre părțile implicate având propria variantă.

Aseară, la Unitatea de Primiri Urgențe a ajuns și președintele PNL Buzău, Gabriel Avrămescu, însoțit de secretarul filialei PNL Buzău, Viorel Dobre.

SURSA FOTO: Șansa News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button