ȘTIRILE ZILEI

Trei autoturisme distruse în parcare de o adolescentă care a condus fără permis o mașină furată

O adolescentă de 18 ani, fără permis de conducere, a furat un autoturism din localitatea Gălbinași, cu intenția de a ajunge la iubitul ei, în Mărăcineni. Pe drumul de întoarcere, în municipiul Buzău, a lovit trei mașini parcate pe Bulevardul Unirii, pe care le-a avariat serios.

„Azi-noapte, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Buzău, au depistat o tânără în vârstă de 18 ani, din municipiul Buzău, care a condus un autovehicul fără a deţine permis de conducere.

Din verificări, a reieşit faptul că în noaptea de 17 spre 18 februarie a.c., tânăra ar fi sustras, în scop de folosinţă, un autoturism, aparţinând unei cunoştinţe, pe care l-ar fi condus ulterior pe raza municipiului Buzău, provocând un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, din care a rezultat avarierea a trei autovehicule staţionate. 

Cu ocazia verificării în bazele de date ale Poliţiei Române, poliţiştii au constatat că tânăra nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt în scop de folosinţă” şi „conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere ” iar poliţiştii continuă cercetările.”, a transmis biroul de presă al IPJ Buzău.

Potrivit „Șansa News”, azi-noapte, adolescenta, care locuia temporar la o familie din Gălbinași, deoarece avea probleme cu părinții a așteptat ca gazdele sale să adoarmă, după care le-a luat cheile de la mașină și a plecat de la Gălbinași până în Buzău unde s-a întâlnit cu câțiva cunoscuți. Împreună cu aceștia a plecat cu un alt autoturism spre Mărăcineni, pentru a se întâlni cu iubitul ei.

La întoarcere când se îndrepta spre ieșirea din oraș, fata a scăpat mașina de sub control și a lovit în plin trei autoturisme pe Bulevardul Unirii.

Polițiștii au deschis dosar penal în acest caz.

Un comentariu

  1. Da cunoștință. Sa vedeți ce înseamnă facerea de bine unui om. Eu sunt proprietara mașinii, eu doar am vrut sa o ajut nu m-am gândit o secunda la ce se va întâmpla încă sunt în stare de soc consider ca este un coșmar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button