ȘTIRILE ZILEI

ULTIMA ORĂ! Accidente rutiere cu victime la Galbinași și în municipiul Buzău (FOTO)

Trafic dirijat pe DN2B, în afara localității Galbinasi! Din primele date de la fata locului, autoturismul condus pe direcția Buzău către Brăila de către un șofer în vârstă de 39 de ani, din Galbinasi, a accidentat un biciclist.

Biciclistul, un barbat de 55 de ani, din Galbinasi, a fost preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Trafic dirijat și la ieșire din municipiului Buzău, pe Șoseaua Nordului, în zona Pasarela Nehoiu, undeca avut loc tot un accident de circulație.

Din primele date de la fața locului este vorba de o coliziune între un autoturism condus pe Șoseaua Nordului spre Calea Eroilor de către un șofer de 63 de ani, din București și autoturismul care circula din sens opus și la volanul caruia era un conducător auto de 36 de ani, din Buzău.

Accidentul s-a soldat cu rănirea unei pasagere din mașina buzoianului, o femeie în vârstă de 33 de ani, de asemenea din Buzău.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button