Fără categorie

Unde se oprește apa astăzi!

Compania de Apă Buzău – Zona Județeană – Sector Valea Buzăului, anunṭă că, în data de 29.03.2021, în intervalul orar  09:00 – 14:00, se va întrerupe furnizarea apei potabile în loc. Nehoiu, sat Lunca Priporului, pentru execuția unor lucrări de reparații.

Zone afectate: parțial sat Lunca Priporului.

Utilizatori afectați: 20 de utilizatori casnici.        

Compania de Apă Buzău – Zona Metropolitană, anunṭă că, în data de 29.03.2021, în intervalul orar 08:00 – 15:00, se va întrerupe furnizarea apei potabile în Buzău, pe str. Bâsca Mare și Aleea Bâsca, pentru punerea în funcțiune a noii rețele de alimentare cu apă.

Zone afectate:  toti abonații aferenți.

Compania de Apă Buzău – Zona Metropolitană, anunṭă că, în data de 29.03.2021, în intervalul orar 08:30 – 14:00, se va întrerupe furnizarea apei potabile în Vernești, pe străzile 23, 27, 28, 29, 31 și 34, pentru executarea unor lucrări de investiții.

Zona afectată: toti abonații aferenți acestor stăzi.

Atenționăm consumatorii că la reluarea furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă, există riscul apariției unor perturbații ale calității apei, pentru o scurtă perioadă de timp.

Recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea completă.

Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.        

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Departament Dezvoltare Comercială        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Conținutul este protejat !