ADMINISTRAȚIE

Președintele Consiliului Județean Buzău a primit o funcție importantă

Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanuel Neagu este noul președinte al Consiliului de Dezvoltare Regională Sud-Est, organismul regional deliberativ, care coordoneaza activităţile de elaborare şi monitorizare a politicilor de dezvoltare a acestei regiuni.

„Astăzi, am fost ales președintele Consiliului de Dezvoltare Regională al Regiunii de Dezvoltare Sud-Est.
Am primit această funcție cu onoare și multă responsabilitate, dar și cu angajamentul ferm că voi depune toate eforturile pentru a sprijini accesarea fondurilor europene în Regiunea Sud-Est. Este o perioadă foarte importantă pentru gestionarea programelor cu finanțare europeană și am certitudinea că împreună vom reuși să atingem toate obiectivele stabilite și să atragem cât mai multe fonduri europene pentru județele pe care le reprezentăm.
Prin implicarea tuturor vom reuși să obținem nivelul dorit de dezvoltare durabilă a regiunii și, implicit, a județelor ce fac parte din Regiunea Sud-Est: Constanța, Vrancea, Galați, Tulcea, Brăila și Buzău. Dezvoltarea durabilă presupune interdependență, este un obiectiv ce nu poate fi atins de unul singur, iar politicile care susțin dezvoltarea durabilă trebuie să aibă un impact pozitiv și asupra creșterii economice.”, a scris președintele Emanuel Neagu pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button