CULTURĂ

Eveniment important, duminică, la Teatrul „George Ciprian”

Asociația Împreună pentru buzoieni vă invită la o nouă conferință „Momentum”, prin care ne dorim să vă oferim informații prețioase și să împărtășim experiențe cu voi.

„Momentum” vine în întâmpinarea buzoienilor cu teme privind viața în plan fizic și spiritual, precum: relațiile de cuplu, familia, analiza comportamentală și profiling, traumele copilăriei, abuzul psihic și emoțional, bullying-ul în școală, hărțuirea sexuală, drepturile femeilor și multe altele.
Informațiile pe care le vor primi participanții de la speakerii ce vor vorbi la aceste conferințe reprezintă un aspect al scopului pentru care am inițiat acest proiect, un alt obiectiv fiind acela de a susține femei și/sau familii cu posibilități financiare reduse sau persoane cu idei constructive în folosul comunității, să își înceapă o afacere sau să obțină finanțare pentru ideea lor.
Evenimentul va avea loc în data de 23.05.2021, la Teatrul George Ciprian și va avea tema „Dezvoltare personală, de ce și până când?!” , prețul biletului fiind 50 RON. Banii strânși din încasarea biletelor vor fi folosiți pentru a ajuta o mamă să își deschidă o afacere în croitorie, lucrând de acasă.

Speakerii vor fi:
Diana Elena Rus, președintele Asociației Împreună pentru buzoieni
Avocat Roxana Mihaela Constantinescu
Jurnalist Alexandra-Ioana Dinu
Psiholog Mihaiela Grimbovschi Avramescu

Sponsori:
Președintele Liga Scriitorilor Filiala Buzău, Elena Căpățînă
Elena Panait scriitor
Cofetăria Cornovac
Sandu Miroiu – grafician
Mini Club Creativity and Learning by Corina Fătu
Real Cleaning Buzău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button