Fără categoriePOLITICĂ

Liderul senatorilor PSD, Lucian Romașcanu, ironie la adresa parlamentarilor Puterii: „Dacă se poate bea fizic în Parlamentul României, se poate și munci fizic”

În urmă cu o zi, de la pupitrul Senatului, buzoianul Lucian Romașcanu i-a taxat pe parlamentarii Puterii printr-un mesaj ironic. Mai exact, liderul senatorilor PSD le-a transmis că ar trebui să participe fizic la lucrările Senatului, deoarrce, ” așa cum se poate bea fizic în Parlamentul României, se poate și munco fizic”.

Cei prezenți au înțeles că senatorul Lucian Romașcanu face referire la petrecerea organizată, de curând, de către Ludovic Orban, președintele PNL, în sediul Parlamentului, cu ocazia aniversarii zilei de naștere, la care au fost prezenți reprezentanții Guvernului si parlamentarii Puterii.

„#hailamunca

Începând de astăzi, prin dorința colegilor, formalizată printr-o decizie a Consiliului Politic Național, parlamentarii #PSD vor fi prezenți fizic la lucrările Parlamentului.

Din păcate, pandemia a dat posibilitatea puterii să evite prezența fizică ajungându-se la absurditatea de a vota fie fizic in sală dar și pe tabletă (adică relativ OK…). Absurditatea este că, pentru a fi siguri că nu ratează vreun vot, se poate vota și pe telefon! 😳

Justificarea USeRe: așa muncim! Păi Bell a inventat telefonul prin 1875. Dacă e sa ne punem la mintea lor, întrebarea legitimă ar fi de ce mai există în lume parlament fizic?!

Le-am dat azi argumentul exemplului propriu. Dacă nu funcționează, le-am mai dat două motive pe înțelesul lor:

  • dacă se poate bea fizic in Parlament se poate și munci fizic
  • dacă sunt permise nunțile cu 200 de persoane în interior, atunci se și poate legifera fizic cu 136 de senatori în interior

😡”

Senatorul Lucian Romașcanu la pupitrul Senatului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button