POLITICĂ

Lideri noi în cadrul organizației municipale PSD Buzău

Organizația municipală a PSD Buzău are doi lideri noi care conduc două organizații importante din structura sa.

În urma Consililiului Politic al organizației municipale conduse de Constantin Toma, viceprimarul Oana Matache a fost numită în funcția de președinte interimar al Organizației de Tineret, iar consilierul municipal Oana Gheorghiu a fost numită în funcția de președinte interimar al Organizației de Femei.

„Ieri a avut loc #Consiliul #Politic al Organizației Municipale PSD Buzău. Mulțumim colegilor pentru încrederea de a ne încredința două misiuni importante mie și colegei mele de Consiliu Local , Oana Gheorghiu . Mă onorează să fiu noul președinte interimar al Organizației de Tineret din Municipiul Buzău. Felicitări, Oana Gheorghiu, pentru funcția de președinte interimar al Organizației de Femei din Municipiul Buzău!”, a scris pe pagina sa de Facebook viceprimarul Oana Matache, a doua zi după numire.

Susținerea și promovarea tinerilor în funcții administrative și politice importante reprezintă o măsură promisă de către primarul Constantin Toma, prin carea le oferă acestora posibilitatea de a-și atinge întregul potențial.

Cu aceeași ocazie, 50 de membri noi ai PSD Buzău au primit carnete de partid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
error: Conținutul este protejat !