SPORT

Caiace și zâmbete pentru persoanele cu dizabilități

Primăria municipiului Buzău, alături de zece organizații neguvernamentale au organizat în acest week-end, în Parcul Tineretului o serie de activități prin care au urmărit promovarea terapiilor prin sport mai cu seamă în rândul persoanelor cu dizabilități.

Voluntarii de la Caiac SMile au adus caiace de la Satu Mare, iar ploaia nu a constitutit nici pe departe un impediment pentru desfășurarea activităților, iar tinerii cu dizabilități s-au putut bucura de ieșiri pe lacul din parc cu ajutorul unor scaune adaptate utilizate în interiorul caiacelor.

La inițiativa motocicliștilor de la Clubul B-Zones RC Buzău au fost posibile și plimbările cu motociclete cu ataș, care au fost înlocuite, duminică de autospecialele. Pentru câteva ore, polițiștii s-au alătura și au fost prietenii în uniformă ai copiilor prezenți în parc.

Evenimentul din Parcul Tineretului a fost organizat la inițiativa Asociației Îmbunătățirea Calității Vieții, cu participarea ASCHFR Buzău, una dintre cele mai mari organizații care reunește tineri cu dizabilități, cu sprijinul Primăriei Municipiului Buzău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button