EDUCAȚIE

Încă un șef de promoție cu care se mândrește Buzăul

Buzoianul Vlad – Constantin Lungu-Stan a absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității București ca șef de promoție.

Un tânăr capabil și de perspectivă cu care se mândrește Buzăul. Vlad – Constantin Lungu-Stan a absolvit școală primară la „Pedagogic”, gimnaziul la Şcoala Gimnazială “Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu” Buzău, iar cursurile liceale la Colegiul Național „B.P. Hașdeu”. Este fiul cunoscutului medic buzoian Adela Lungu, de la Spitalul CFR.

„Când mă uit în spate nu văd patru ani, ci opt trepte de urcat în calea de a ajunge inginer. Fiecare pas, inițial timid, apoi cu o încredere crescândă, n-a avut în spate decât căutarea lucrului bine făcut. Facultatea a însemnat un proces de evoluție perpetuă, ubicuă, alimentată de fervoarea studenției și condimentată cu viața de cămin, seri de boardgames, plimbări prin parcul Poli și ciorba acră de la cantina Automaticii. Experiența facultății nu ar fi fost la fel fără profesorii pe care i-am avut. Cum n-am știut ce urma să vină după fiecare semestru terminat cu bine, nu știu nici acum, dar sper că vor veni alte oportunități asemenea celor din facultate. Ce știu cu siguranță este că, privind în spate, nu regret nimic și că m-am bucurat de fiecare moment ca student.“ a transmis Vlad – Constantin Lungu-Stan pe pagina de Facebook a Facultății de Automatică și calculatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button