EDUCAȚIE

Polițiștii buzoieni apreciază reușitele și încurajează performanța (FOTO)

Poliţiştii buzoieni au invitat-o astăzi pe eleva de 10 a judeţului Buzău, pentru a o felicita pentru reuşita de la bacalaureat, dar şi pentru a o încuraja în etapele ce urmează.

Astăzi, am întâlnit-o pe Andreea Teodora Şerban, eleva de 10 a Buzăului, singurul elev care a obţinut nota absolută la examenul de bacalaureat.

Fericită, dar raţională şi conştientă că acest examen a reprezentat o etapă intermediară în pregătirea educativă pentru viitor, Teo a recunoscut că se gândeşte deja la examenul următor pe care îl are de susţinut: admiterea la Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Bucureşti.

Cu nostalgia începuturilor şi seriozitatea profesiei actuale, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău a ţinut să îi transmită personal lui Teo, faptul că îi apreciem reuşita şi că încurajăm performanţa, mai ales atunci când este clădită pe o fundaţie a vocaţiei, a pasiunii.

Felicitări, Teo! Mult succes în tot ce îţi propui de azi înainte!

Pe noi ne vei găsi aici, mereu, indiferent că vei trece pragul unităţii noastre ca membru al comunităţii sau ca viitor coleg!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button