POLITICĂ

Deputatul Romeo Lungu, discuții față în față cu buzoienii

Deputatul social-democrat Romeo Lungu a început o campanie de dialog cu cetățenii, alături de vicepreședintele Consiliului Județean Buzău, Adrian Petre. La sfârșitul lunii iulie, deputatul Lungu s-a întâlnit cu cetățenii care locuiesc în cartierul Micro V și spune că a luat cunoștință cu problemele cu care aceștia se confruntă și că a găsit deja soluții la problemele lor, alături de autoritățile locale.

Ieri, social-democratul a fost prezent alături de colegul său de partid, Adrian Petre, în cartierul Micro XIV, de unde a postat pe pagina sa de Facebook și câteva fotografii însoțite de un mesaj în care spune că „discuțiile față în față constituie singura modalitate în care putem rămâne mereu corect #informați despre viața românilor.”

𝗖𝗼𝗻𝘁𝗮𝗰𝘁𝘂𝗹 𝗱𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁 𝗰𝘂 #cetățenii stă la baza unei 𝗽𝗼𝗹𝗶𝘁𝗶𝗰𝗶 𝗺𝗼𝗱𝗲𝗿𝗻𝗲, axată pe nevoile și așteptările oamenilor. 👥 Discuțiile față în față constituie singura modalitate în care putem rămâne mereu corect #informați despre viața românilor.Așa că, după ce ieri am luat pulsul administrațiilor publice locale, astăzi, #împreună, cu vicepreședintele CJ Buzău, Adrian Robert Petre, am vizitat 𝗰𝗮𝗿𝘁𝗶𝗲𝗿𝘂𝗹 𝗠𝗶𝗰𝗿𝗼 𝗫𝗜𝗩, unde, spre deosebire de Cîțu, oamenii #mănâncă#pâine🥖. 👉 Am discutat pe larg despre #provocări, #probleme și #soluții. Ceea ce am aflat nu ne miră, oamenii se simt #abandonați și o duc din ce în ce mai rău sub Guvernarea PNL și USR. ⭕ Noi, la PSD, avem soluții pentru 𝗽𝗲𝗻𝘀𝗶𝗶, 𝘀𝗮𝗹𝗮𝗿𝗶𝗶 și 𝗴𝗲𝘀𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗽𝗮𝗻𝗱𝗲𝗺𝗶𝗲𝗶 pe care le-am prezentat de multe ori. ⛔ Din nefericire, reprezentanții Coaliției Austerității ☢ nu sunt deloc deschiși la dialog, iar cei care suferă sunt românii. ” , a scris Romeo Lungu pe pagina sa de Facebook.

În spiritul aceleiași idei, că doar doar prin discuțiile față în față, ca politician, poți fi corect informat despre viața oamenilor de rând, Romeo Lungu, alături de vicepreședintele Petre au dat startul întâlnirilor periodice cu primarii comunelor din județ .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Conținutul este protejat !