ADMINISTRAȚIE

Președintele CJ Buzău, Emanoil Neagu, alături de autoritățile râmnicene la lansarea unui proiect de incluziune pentru persoanele nevoiașe

Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a participat, săptămâna aceasta, la lansarea proiectului ”Dezvoltare locală în cadrul Municipiului Râmnicu Sărat prin reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială”, finanțat de de Uniunea Europeană, în cadrul Programului Operațional Capital Uman 2014-2020. Proiectul, cu o valoarea totală de 14.623.560,28 lei, îi are ca parteneri pe UAT Râmnicu Sărat, Școala Gimnazială “Gheorghe Vernescu”, Direcția de Asistență Socială Râmnicu Sărat și ECOIMPACT – ASOCIATIA ROMANA A EVALUATORILOR SI AUDITORILOR DE MEDIU.

„Astăzi, din nou alături de râmniceni🤝Așa cum știm cu toții, fondurile europene sunt surse de finanțare absolut necesare pentru dezvoltarea comunităților noastre. Susțin fiecare proiect finanțat din fonduri europene, așa cum este și cazul proiectului a cărui lansare a avut loc astăzi la Râmnicu Sărat – „Dezvoltare locală prin reducerea nr de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială”. Felicit întreaga echipă a Primăriei Municipiului Râmnicu Sărat și a Grupului de Acțiune Locală Sus Râmnicul și le doresc mult succes în atragerea și implementarea unui număr cât mai mare de proiecte europene!#SusRâmnicul a scris președintele Neagu pe pagina sa de Facebook, după evenimentul de la Râmnicu Sărat.

Proiectul este derulat de Grupul de Acțiune Locală „Sus Râmnicul” și are ca scop creșterea nivelului de incluziune socială pentru mai mult de 1000 de râmniceni din cartierele mîrginașe ale orașului Râmnicu Sărat.

La eveniment au mai fost prezenți directorul ITM Buzău, cecilia Manolescu și directorul AJOFM Buzău, Ionel Tociu, precum și reprezentanți ai IȘJ Buzău, ai ONG-urilor locale, consilieri locali și oameni de afaceri râmniceni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button