ADMINISTRAȚIE

Spectacol de încheiere a Festivalului „BUZĂUL LUI MARGHILOMAN”, sâmbătă, în Parcul „Alexandru Marghiloman”

Primăria Municipiului Buzău, Centrul Cultural „Alexandru Marghiloman” și echipa artistică Arată Artă au bucuria de a vă invita la uvertura festivalului „Buzăul lui Marghiloman”.

Preț de o lună grădina Vilei Albatros a găzduit evenimente culturale diverse și împreună am încercat să punem Buzăul pe harta festivalurilor din România.

Rând pe rând ne-am bucurat de Vama, The Mono Jacks, Om la Lună, Byron, Arată Artă Band & Alex Ștefănescu / Trupa Fără Zahăr/ Alexandru Nagy / Grațiela Solomon / Karina Uță/ Samuel Adeguzel / Raluca Jercea. 

Am urmărit filme de artă a unor regizori uriași precum: Francis Ford Coppola| Sergio Leone| Woody Allen| Charlie Chaplin| Liviu Ciulei și Lucian Pintilie. Și am râs alături de trupele de teatru de improvizație prezente în festival. Rând pe rând au venit: Urban Impro| Triton și Iele, singura trupă de teatru de improvizație exclusiv feminină din România.

Acum ne pregătim să tragem cortina peste festival, cu speranța că ne vom revedea anul viitor cu o ofertă artistică cel puțin la fel de atractivă ca cea de anul acesta. Am început ultima săptămână în grădina cu filme de Artă, și o continuăm cu un spectacol de teatru de improvizație alături de Backstage Boys vineri, 27.08 începând cu orele 20;00. 

Sâmbătă ne luăm împreună la revedere, iar până data viitoare echipa artistică Arată Artă prezintă spectacolul „Manifestul unei generații” în regia artistică a lui Mircea Anghel și cea muzicală a Dorei Gaitanovici, începând cu ora 18:30 urmând ca de la 20:30 să cântăm alături de Mădălina Pavăl & live orchestra. 

Vă așteptăm în număr cât mai mare să strigăm Adio, deci pe curând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button