ADMINISTRAȚIE

O nouă dezbatere publică în Parcul Tineretului | Participă și președintele CJ Bihor, Ilie Bolojan

Primăria Municipiului Buzău adresează tuturor buzoienilor invitația de a participa la o dezbatere publică ce îl va avea ca invitat pe fostul primar al Oradei, actualmente președinte al Consiliului Județean Bihor, Ilie Bolojan. Întâlnirea va avea loc miercuri, la ora 18:00, în Amfiteatrul din Parcul Tineretului.

În aceeași zi, de la ora 10:00, la Primărie va avea loc o conferință de presă la care va aprticipa Ilie Bolojan, primarul care  a transformat municipiul  Oradea în „cel mai sigur și eficient oraș din România”.

„Avem bucuria să vă anunțăm că, miercuri, 8 septembrie, începând cu ora 18:00, avem dezbatere publică la Amfiteatrul din parcul Tineretului, având tema Referendumului din 26 augustce propune extinderea teritorial-administrativă a municipiului Buzău. La dezbatere va participa domnul Ilie Bolojan alături de primarul municipiului Buzău, Constantin Toma.

Sunt invitați să participe cetățeni și reprezentanți ai administrației publice.”, a transmis Primăria Buzău prin intermediul unui comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button