ADMINISTRAȚIE

Aviz pofticioșilor! Degustare de produse tradiționale la Sărata Monteoru

Timp de două zile, pe 16 și 17 septembrie, două autobuze etajate îi vor plimba pe buzoieni pe ruta Buzău-Monteoru și retur, după următorul program:

  • Autobuz nr. 1- ora 11:00/13:00/15:00/17:00/19:00 – Municipiul Buzău (Poarta Crâng) – Sărata-Monteoru și retur
  • Autobuz nr. 2- ora 12:00/14:00/16:00/18:00 – Municipiul Buzău (Poarta Crâng) – Sărata-Monteoru și retur

În perioada 16-18 septembrie 2021, în stațiunea Sărata Monteoru vor avea loc „Zilele Chișinăului la Buzău” eveniment prin care se va celebra acordul de înfrățire dintre județul Buzău și capitala Republicii Moldova. Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Buzău, în colaborare cu Primăria municipiului Chișinău.

În cadrul evenimentului vor fi organizate expoziții de pictură și artă populară, ateliere meșteșugărești, parade ale portului popular, tabere militare, degustări de produse tradiționale, concerte și focuri de artificii. Festivalul va începe joi, 16 septembrie, cu deschiderea Taberei Militare de către Garda Națională din Alba Iulia.

Joia viitoare, la ora 16:30, în parcul din Sărata Monteoru va avea loc o degustare de produse tradiționale. Se vor servi preparate culinare buzoiene, dar și gustări și vinuri de peste Prut, spre deliciul pofticioșilor veniți să se bucure de eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button