ADMINISTRAȚIE

Primarul din Mărăcinei, mesaj de suflet pentru locuitorii comunei

Primarul din Mărăcineni, Dumitru Constantin, a lansat un apel către locuitorii comunei, pentru a ajuta două familii greu încercate.

Printr-un mesaj pe pagina de Facebook a Primăriei Mărăcineni, Constantin Dumitru îi roagă pe oameni să nu rămână indiferenți și să doneze pentru cele două familii.

Dragi locuitori și prieteni ai comunei noastre, 

Sunt momente în viața unei comunități când este nevoie, mai mult ca oricând, de solidaritatea și implicarea noastră. După cum probabil ați aflat, un incendiu violent a mistuit două case din comuna Mărăcineni. Familia Jilavu și cea a lui Florea Cristian (Tractor) au rămas acum sub cerul liber.

Pentru că nu putem rămâne nepăsători la necazul prin care trec consătenii noștri, îndrăznesc să vă rog pe dumneavoastră, locuitorii comunei și alți oameni de bine, să organizăm o colectă pentru ajutorarea celor două familii greu încercate. Putem dona orice i-ar ajuta să își refacă locuințele, de la sume de bani până la materiale de construcții.

Vă mulțumesc tuturor pentru implicare, iar Dumnezeu să vă răsplătească bunătatea!

Împreună le putem face greul mai ușor!…” a scris primarul pe pagina de Facebook a Primăriei comunei Mărăcineni.

https://www.facebook.com/primariamaracineni/posts/644953886893835

Primarul din M[r[cineni s-a numărat printre primii cetățeni care au intervenit pentru stingerea incendiului izbucnit la o casă din Căpățânești. Mai mult decât atît, Constantin Dumitru nu a stat pe gânduri și a dus un utilaj al Primăriei chiar acolo unde ardea și a intervenit pentru stingerea flăcărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button