SĂNĂTATE

Bani alocați Spitalului Județean pentru a face față crizei sanitare

Întrucât valul patru al pandemiei a umplut până la refuz secţiile Covid-19 ale unităţii medicale, cheltuielile fiind mult mai mari decât de obicei, conducerea Consiliului Judeţean Buzău a decis suplimentarea bugetului pe acest an al celui mai mare spital din judeţ.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău a primit, marţi, 500.000 de lei, printr-o rectificare bugetară aprobată în cadrul unei şedinţe extraordinare.

Suma va fi folosită pentru plata utilităţilor, dar şi pentru suportarea altor cheltuieli pentru materialele sanitare, care au crescut considerabil pe fondul numărul foarte mare de pacienţi din valul 4 al pandemiei.

Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a ţinut să le mulţumească angajaţilor Spitalului Judeţean Buzău, dar şi de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, pentru efortul pe care îl depun, în această perioadă, pentru salvarea de vieţi omeneşti.

Marţi, pentru a patra zi la rând, triajul Unităţii de Primiri Urgenţe se efectuează tot în holul de la intrarea în Spitalul Judeţean. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Conținutul este protejat !