ȘTIRILE ZILEI

Ispravă după ispravă a polițistului buzoian care a refuzat să plătească serviciile unei prostituate

Polițistul cercetat disciplinar după ce, drogat fiind, s-a dus îmbrăcat în uniformă la prostituate și a refuzat să plătească a provocat sâmbătă și un accident rutier și a refuzat să sufle în fiolă sau să i se preleveze probe biologice, potrivit unor surse din poliție.

În noaptea de 15 ianuarie 2022, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe DJ203 H, în localitatea Topliceni a avut loc un accident rutier.

Din primele date de la fața locului a reieșit că în timp ce conducea pe direcția Râmnicu Sărat către Buda, un șofer în vârstă de 36 de ani, din Râmnicu Sărat, a intrat în coliziune cu două autovehicule, staționate. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Din verificări s-a stabilit că bărbatul este agentul de poliție implicat în evenimentul din noaptea de 12/13 ianuarie a.c.

Fiind suspiciuni că acesta s-ar afla sub influența băuturilor alocoolice polițiștii au solicitat testarea acestuia, însă în urma solicitării polițiștilor, acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru refuzarea sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, fiind sesizat, de îndată, Parchetul de pe lângă judecătoria Ramnicu Sărat spre competentă soluționare.

Încă din data de 13 ianuarie 2022, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Buzău a dispus cercetarea disciplinară cu privire la agent, iar în această seară, s-a dispus o nouă cercetare disciplinară, urmând ca în perioada imediat următoare să fie sesizat Consiliul de Disciplină în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Inspectoratul de Poliție Județean Buzău se delimitează de astfel de comportamente și pune în aplicare prevederile legale în materie disciplinară în condiții fermitate maximă”, au comunicat sursele G4media.ro.

Polițistul este cercetat disciplinar după ce s-a dus, în uniformă de serviciu și drogat, la o prostituată. La final, a vrut să plece, fără să o plătească. Cercetat este și un tânăr de 19 ani, care venise împreună cu agentul la aceeași tânără, pentru că s-a dat drept polițist. Agentul a fost angajat în 2016 din sursă externă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button