ADMINISTRAȚIE

Starea Civilă se mută în casă nouă

Serviciul de Stare Civilă se mută în clădirea de pe bulevardul Nicolae Bălcescu, situată vizavi de fostul Spital Brătianu, în care a funcţionat Direcţia de Sănătate Publică și, în ultimul an, unul din centrele de vaccinare ale orașului.

Lucrările de amenajare din interior sunt în curs de desfăşurare şi trebuie să fie terminate până la 8 februarie, iar în această perioadă, la noul sediu nu vor putea fi primite decât înregistrările pentru decese. 

Din data de 9 februarie, când noul sediu va fi funcţional, vor fi reluate toate activităţile cu publicul, specifice Stării Civile. Căsătoriile civile vor fi celebrate, în continuare, la Vila Albatros, din parcul Alexandru Marghiloman.  Serviciul Stării Civile va funcţiona în clădirea de pe Nicolae Bălcescu doar până când lucrările de amenajare de la fostul sediu al Companiei de Apă de pe bulevardul Unirii vor fi finalizate.  Din acel moment, serviciile Stării Civile vor fi mutate definitiv la mezaninul blocurilor de pe Unirii, unde a funcţionat Compania de Apă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button