SPORT

Marina Baboi, medalie de bronz la Campionatul Balcanic de Atletism Indoor

Istanbulul a fost gazda perfecta pentru sportivii  care sau aliniat la startul celei  de a 27-a editie a Campionatul Balcanic de Atletism Indoor. Competitia , care a depasit de mult sfera Balcanilor si care a devenit , dupa Campionatul european , cea mai importanta competitie atletica , a oferit prilejul atletilor din 19 tari de a obtine performante deosebite cu care sa se poata califica la Campionatele mondiale de atletism indoor ce vor avea loc in 17-20 martie la Belgrad , iar pentru cei care deja erau calificati la mondiale ocazia unei ultime competitii avand alaturi adversari extrem de tari .                     

Romania a deplasat in orasul de pe Bosfor o delegatie de 35 de sportivi  cu care a reusit sa obtina 13 medalii – 3 de aur , 3 de argint si 7 de bronz , clasandu-se pe locul doi pe natiuni la sfarsitul competitiei dupa tara gazda Turcia .               Sprintera buzoiana Marina Andreea Baboi, sportiva legitimata la SCM GLORIA BUZAU , eleva profesoarei Doina Voinea, s-a numarat din nou printre protagonistii intrecerilor, aceasta reusind sa cucereasca medalia de bronz in proba de 60m plat .

Calificata deja la intrecerile Campionatelor mondiale, Marina si-a adaugat  cu aceasta reusita  medalia balcanica cu numarul 21 in palmaresul sau extraordinar .                   

Urmeaza pentru cea mai rapida romanca din ultimii 5 ani , o perioada de 10 zile de ultime pregatiri si retusuri in vederea participarii la cea mai importanta competitie din cariera sa la care a reusit sa-si obtina calificarea , Campionatul Mondial de seniori Indoor BELGRAD 2022 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button