ADMINISTRAȚIE

Echipa liberală se extinde

Anunțul a fost făcut de președintele organizației județene a PNL Buzău, care a anunțat pe Facebook că echipele de femei și tineret au adus în rândul lor membri noi din comunele Vadu Pașii, C.A. Rosseti și Zărnești.

Continuăm constituirea organizațiilor de tineret și femei în județ!Organizații energice, implicate și asumate în Vadu Pașii, Gherăseni, C.A.Rosetti și Zărnești!Îi asigur pe cei nou alăturați PNL Buzău de întreaga mea susținere în demersurile lor, astfel încât să aducă plus valoare comunității lor și am încredere că se vor implica activ în problemele comunității.Felicitări Nicoleta Catargiu, Antonio Ioniță, Bogdan Ilie, Georgiana Gurău și Andreea Dedu!”

Președintele Gabriel Avrămescu continuă întâlnirile cu tinerii liberali din comunele buzoiene. Luna trecută, fruntașul liberal s-a întâlnit cu membrii mai tin eri ai partidului, cărora le-a împărtășit din experiența dobândită de-a șungul experienței sale ăn administrația publică, considerând căsunt necesare aceste cunoștințe deoarece problemele comunității sunt o problemă foarte importantă pentru un viitor politician.

„Am folosit întâlnirea de astăzi (vineri, n.r.) ca prilej să le împărtășesc colegilor mei mai tineri din experiența dobândită de-a lungul carierei mele în administrația publică din România. Consider că acești tineri sunt viitorii politicieni și au nevoie de pregătire în acest sens, au nevoie să fie ancorați în realitate și în problemele comunității, mai ales că, în ultimii ani, exigențele electoratului au devenit tot mai mari. Am încredere că tinerii de la Vadu Pașii se vor implica activ în problemele concetățenilor și vor investi în dezvoltarea lor personală, astfel încât să aducă plus valoare comunității lor”, declara Gabriel Avrămescu, după întâlnirea de luna trecută cu tinerii liberali di n Vadu Pașii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button