POLITICĂ

Liberalii spun că primarul Toma acuză pe nedrept opoziția că ar bloca proiectele de infrastructură

Conducerea PNL Buzău respinge acuzaţiile potrivit cărora consilierii PNL ar fi blocat proiectul privind reabilitarea infrastructurii rutiere, inclusiv piste pentru biciclişti, pe coridoarele de transport public în Buzău, prin depunerea unor plângeri penale care au dus la suspendarea de către AMPOR a plăţilor.

„PNL Buzău respinge categoric acuzaţiile făcute de primarul pesedist Constantin Toma conform cărora consilierii PNL au blocat proiectul «Reabilitarea infrastructurii rutiere, inclusiv piste pentru biciclişti, pe coridoarele deservite de transportul public în Buzău». Primarul Buzăului, Constantin Toma, încearcă să acopere greşelile pe care le face, conştient sau nu, la conducerea primăriei, acuzând opoziţia că blochează proiectele de infrastructură. Partidul Naţional Liberal Buzău nu se va opune niciodată proiectelor de dezvoltare de care oraşul are atât de mare nevoie, însă va fi extrem de atent la modul în care administraţia pesedistă cheltuie banii publici proveniţi din taxele şi impozitele plătite de buzoieni”, se arată într-un comunicat de presă remis, miercuri, de preşedintele PNL Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu.

Ca urmare a ultimelor evenimente ce au dus la blocarea plăţilor de către Autoritatea de Management a POR şi a declaraţiilor primarului Constantin Toma conform cărora un consilier din opoziţie ar putea fi cel care a depus o plângere penală, conducerea PNL Buzău a transmis că niciun consilier local PNL nu a încercat blocarea unui proiect prin depunerea unei plângeri penale.

„Primarul Constantin Toma trebuie să adopte transparenţă totală pentru a clarifica această situaţie, iar dacă alege contrariul, atunci ştim că de fapt totul este o mascaradă pentru a-şi ascunde neregulile din acest proiect. Prin acest demers, care nu-i face cinste, primarul Constantin Toma maschează de fapt greşelile pe care le face de la conducerea primăriei şi se ascunde în spatele unei victimizări monstruoase. De ce se victimizează primarul Constantin Toma dacă este convins că proiectul este corect implementat? Vrea oare primarul Constantin Toma să intimideze procurorii? Acestea sunt întrebările la care primarul ar trebui să răspundă. Nu să facă acuzaţii nefondate la adresa consilierilor locali”, a adăugat Avrămescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button