POLITICĂ

Reuniunea națională a femeilor social-democrate, un prilej de promovare a femeilor din întregul Buzău!

„Întotdeauna, îmi simt sufletul plin de bucurie și mândrie când văd femei încrezătoare în puterile lor, dedicate și motivate să construiască, unite și dornice aducă o schimbare în bine pentru toți cei din jurul lor”, a declarat senatoarea PSD de Buzău, Liliana Sbîrnea, cu ocazia întâlnirii de la nivel național a femeilor social-democrate.

Un eveniment care, în opinia senatoarei, ne-a arătat încă o dată tuturor că fiecare domeniu de activitate are nevoie și trebuie să implice și să promoveze femeile.

Întâlnirea femeilor social-democrate a reprezentat o ocazie și de promovare a femeilor din județul Buzău, alături de care, în perioada imediat următoare, Liliana Sbîrnea va demara o serie de proiecte care să vină în sprijinul dezvoltării sociale a comunităților din care fac parte.

”Dragi femei, dragi doamne și colege, din întreaga țară și din Buzău,
Vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți și ne oferiți zi de zi!
Să vă bucurați și să vă valorificați mereu calitățile! Să vă bucurați de puterea, de sensibilitatea și empatia dumneavoastră! Să vă bucurați de simțul dumneavoastră pentru frumos și bine, de darul maternității, de încrederea în propriile forțe și de împlinirea de a vedea rezultatele muncii și dedicării dumneavoastre!”, a transmis Liliana Sbîrnea femeilor din județul Buzău și din întreaga țară, mulțumindu-le pentru contribuția pe care și-o aduc.

Organizația Județeană PSD Buzău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button