POLITICĂ

PMP Buzău a pierdut procesul cu avocatul Constantin Florescu fiindcă s-a zgârcit la taxa de timbru

Filiala județeană a PMP Buzău a pierdut procesul cu avocatul Constantin Florescu, în dosarul deschis în instanță pentru excluderea din partid a celui din urmă.

În luna octombrie a anului 2020, din postura de candidat al partidului la Primăria la Buzău, Constantin Florescu a ajuns să fie exclus din partid, printr-o decizie a Biroului Politic Executiv, motivată oficial de rezultatele slabe obținute de fostul judecător la scrutinul de la alegerile locale. I s-a mai imputat în plus și că nu s-ar fi implicat în campania electorală pentru alegerile locale,iar ca măsură s-a stabilit retragerea sprijinului politic. Constantin Florescu a contestat decizia în instanță, a câștigat la Buzău și s-a întors în Consiliul Local Municipal.

PMP Buzău a contestat hotărârea la Curtea de Apel Ploiești, dar a pierdut procesul deoarece a achitat doar jumătate din valoarea taxei de timbru, asa cum se arată de altfel și im conținutul sentinței emise recent de Curtea de Apel Ploiești.

Recent, în spațiul public au apărut zvonuri conform cărora fostul judecător Constantin Florescu ar fi persoana care a depus plângerea penală pe numele primarului Toma, pentru a bloca investițiile cu bani europeni care se realizează in municipiul Buzau.

Și asta după ce Florescu i-a trimis primarului Constantin Toma mesaje de amenințare explicite pe telefonul mobil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button