ȘTIRILE ZILEI

Patronul firmei „Concas” pierde luptă după luptă în războiul cu șefii Primăriei Buzău

Ionel Gagu, patronul firmei „Concas”, care se pare că s-a lansat într-un război total cu șefii din Primăria Buzău, a avut, azi, un nou eșec în instanță.

Tribunalul Buzău a respins cererea de infirmare a soluției de clasare a dosarului deschis la DNA, în urma plângerii formulate de Gagu, pentru începerea urmăririi penale împotriva primarului Constantin Toma, a secretarului municipiului Buzău, Eduard Pistol, a fostului subprefect al județului Buzău, Vasile Alecu și a evaluatorului Daniela Baciu, pe care i-a acuzat că, în perioada 2016 – 2018, ar fi vândut terenuri din cartierul „Orizont” la prețuri subevaluate.

Soluția inițială a fost aceea de clasare din lipsă de probe, mai cu seamă că pe secretarul municipiului Buzău, Eduard Pistol, l-a acuzat că ar fi săvârșit fapta respectivă într-o perioadă în care nici măcar nu lucra în Primăria municipiului Buzău, ci era angajat al Inspectoratului Județean de Poliție.

În luna aprilie a acestui an, s-a deschis un nou proces pentru infirmarea soluției inițiale de clasare a dosarului de către DNA, iar pronunțarea a avut loc astăzi și s-a respins acest lucru.

Soluția aici:

https://portal.just.ro/114/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=11400000000082675&id_inst=114&fbclid=IwAR2ul-_7yYQHOX2pqB-KrMuM2qe7LK0reMNdhJREblzu6uNrGvjcqmvliJ0#%C5%9Eedin%C5%A3e

Soluția de astăzi reprezintă o nouă înfrângere a lui Gagu într-un timp foarte scurt. Luna trecută, Curtea de Apel Ploiești s-a pronunțat în procesul înaintat de firma „Concas” S. A. Primăriei Buzău, pe motiv că refuză să le vândă proprietarilor de case din cartierul „Orizont” terenurile aferente imobilelor, dar instanța nu i-a dat dreptate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button