SPORT

Buzoianca Alexia Tatu, tenismena care i-a făcut mândri pe români, va fi premiată de Consiliul Județean

Consiliul Județean Buzău o va premia pe buzoianca Alexia Tatu, tânăra tenismenă devenită recentă deținătoarea primului trofeu Wimbledon U14.

Prin intermediul unei postări pe Facebook, președintele Petre Emanoil Neagu a anunțat că tânăra campioană care a făcut mândră o țară întreagă va fi premiată în cadrul ședinței din luna august și că instituția o va susține ori de câte ori va fi nevoie.

Felicitări, Alexia Tatu, buzoianca noastră, campioană la Wimbledon U14! 👏 Emoții uriașe, un meci excelent, o performanță spectaculoasă! Tu, Alexia, ai demonstrat că se poate!

Cu un puternic sentiment de mândrie și admirație o vom premia în ședința Consiliului Județean Buzău din luna august, dar o vom susține în continuare de câte ori va fi nevoie.

Este un exemplu pentru toți, un model de urmat pentru cei tineri și suntem mândri că este buzoiancă!

Felicitări tuturor celor ce ți-au fost aproape și te-au susținut și tuturor celor ce o vor face pe mai departe!

Succesul nu vine ușor, talentul este uriaș, dar e nevoie și de multă muncă, determinare și sacrificii.”

Ieri, Alexia Tatu a devenit campioană după ce a învins-o pe Andreea Soare, scor 7-6, 6-4, în finala turneului de simplu U14 de la Wimbledon.

Anul acesta a avut loc prima întrecere destinată juniorilor U14 pe terenurile de la All England Club. Sportivii (16 băieți și 16 fete) au fost împărțiți în 4 grupe, iar câștigătorii grupelor s-au calificat direct în semifinale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button