ȘTIRILE ZILEI

Directorul Direcției de Agricultură, Cosmin Florea, ia atitudine în scandalul cumpărăturilor „returnate” de ministrul Daea

Știrea cu ministrul Daea care a făcut înconjurul țării săptămâna trecută, despre care s-a spus că ar fi înapoiat cumpărăturile pe care le-a făcut la festivalul „Toamna Buzoiană” imediat ce ar fi scăpat de ochii presei, a determinat o reacție fermă din partea dicrectorului Direcției de Agricultură, Cosmin Florea.

Profund dezamăgit, mai cu seamă că, după un asemenea scandal, e greu de crezut că ministrul Daea va mai călca prea curând la Buzău, Cosmin Florea vrea să facă lumină și lansează o provocare extrem de tentantă celor care au fost prezenți la evenimentul la care a participat și ministrul Agriculturii.

Nici mai mult nici mai puțin, directorul Direcției de Agricultură Buzău se angajează să-i dea suma de 1 miliard de lei vechi celui care l-a văzut pe ministrul Daea înapoind cumpărăturile pe care le-a făcut la evenimentul respectiv.

„Dau, mâine, un miliard de lei vechi, comerciantului care vine la mine şi-mi spune că i s-a adus înapoi marfa cumpărată de domnul Daea. Fac împrumut la bancă, să vină la mine comerciantul ăla să-mi spună asta! E o măgărie incredibilă ce i s-a înscenat acestui om. Nu-i nici 0,01% adevăr în ceea ce s-a scris acolo. Niciun produs cumpărat de Daea n-a fost dus înapoi. Pur şi simplu, cumpărăturile erau lăsate în câteva căsuțe pentru că nu puteai să le cari pe toate cu tine. Cum puteai merge după tine cu toate sacoșele, sacii, borcanele cu murături, dulceturi, miere etc? La final, şoferul domnului Daea a venit cu maşina şi le-a luat pe toate.”, a precizat directorul Cosmin Florea pentru Buzoienii.ro.

Ministrul Petre Daea este un apropiat al Buzăului, pe care l-a sprijinit în multe proiecte importante. De câțiva ani participă la toate evenimentele în a căror organizare se implică Direcția de Agricultură și Primăria Buzău și de fiecare dată îi place să cumpere produse tradiționale de la comercianții prezenți la târguri.

Săptămâna trecută, în presa locală și națională a apărut o știre potrivit căreia, ministrul Daea ar fi înapoiat toate cumpărăturile pe care le-a făcut la târgul „Toamna Buzoiană” imediat ce a considerat că a scăpat din atenția presia, după cum a susținut un comerciant prezent la eveniment, care a preferat însă anonimatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button