POLITICĂ

Moment de bilanț pentru Organizația Femeilor Liberale Filiala Buzău, dar și pentru un nou început

Comitetul de Coordonare Județean al Organizației Femeilor Liberale Buzău s-a întrunit în data 01.10.2022, pentru a-și prezenta realizările, dar și obiectivele pentru următorii patru ani. Alături de doamne au fost prezente reprezentantele Biroului Executiv al Organizației Femeilor Liberale și conducerea județeană a partidului.

În perioada ce a trecut, din 2017 până în prezent, sub coordonarea Marietei Boloș, doamnele din PNL au reușit să coaguleze 39 de organizații locale în județul Buzău. Prin acțiuni speciale au influențat tot mai multe femei să înțeleagă cât de importantă este prevenția în cazul bolilor cu incidență mare în rândul lor, au urmărit să convingă că educația face diferența, preocupându-se de dotarea bibliotecilor școlare sătești și de organizarea unor cluburi de lectură în cadrul lor, de ecologizarea mediului și de plantarea de copaci, de consilierea victimelor violenței domestice, au încurajat păstrarea și transmiterea portului popular, a tradițiilor strămoșești și a valorilor naționale și au ajutat familii aflate în nevoie. 

Dorind să continue proiectele începute, femeile liberale și-au ales noua echipă pentru următorii patru ani. Prin vocea Marietei Boloș, pe care au ales-o să le reprezinte ca președinte OFL Buzău, au fost prezentate țintele pe care intenționează să le atingă în următorii patru ani. Ele vizează promovarea valorilor democratice sub egida liberalismului, sprijinirea reprezentativității femeilor în viața politică și socială, susținerea abilităților lor antreprenoriale, a implicării civice active, dar și permanentizarea preocupărilor pentru educație și sănătate, pentru protejarea mediului, pentru perpetuarea acelor valori care ne definesc ca neam.

Noua echipă aleasă este:

     Președinte – Boloș Marieta

Prim-vicepreședinți

Bălan Iuliana

Bălăceanu Liliana Daniela

Vicepreședinți

      Enache Mădălina

      Suditu Elena

      Preda-Tudor Ana

      Ioniță Alexandra

      Negoiță Cristina

      Șilcă Anca-Elena

      Tatu Loredana

      Brîncoveanu Mădălina

      Lalu Daniela

      Alecu Aurora

Membri

Barbu Gabriela Elena

Șarpe Floricica

Cristache Ancuța

Botea Ecaterina

Zână Cristina

Borovină Paula

Oprea Simona

Gheorghiu Cristina

Cazan Andreea

Moise Loredana

Șerban Mădălina

Pîrnog Ionela

Filică Nina Roxana

Coman Mădălina

Tudor Irina Mihaela

Trezorier – Negru Marilena

Președinte CJA – Negoiță Luiza Magdalena

Președinte CJRS – Hărmănescu Ioana

Toată această structură demonstrează că Organizația Femeilor Liberale prețuiește și își asumă dorința de SCHIMBARE bazată pe MUNCA ÎN ECHIPĂ, COMUNICARE, INTERACȚIUNE, IMPLICARE, RESPONSABILITATE și ÎNCREDERE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button