Fără categoriePOLITICĂ

Intervenție de urgență a parlamentarilor social-democrați în urma dezastrului de la Muscelușa

Tragedia de la Siriu, în urma incendiului care a lăsat sub cerul liber mai multe familii, nu i-a lăsat indiferenți pe social- democrații buzoieni aflați în vârful politicii la nivel central.

Modul în care au intervenit pentru a ajuta familiile ramase fără agoniseala de o viață în pragul iernii a fost descris de deputatul Romeo Lungu intr-o postare pe pagina sa oficială de Facebook:

„În urma incendiului din satul Mușcelușa, comuna Siriu, în care șase familii și-au pierdut casele, la solicitarea primarului Constantin Dragos Voicu și a mea, domnul ministru Lucian N. Romascanu, președintele PSDBuzău, a reușit să găsească rapid o soluție la nivel național.

La numai 30 de minute de când a aflat despre necazul care s-a abătut asupra celor șase familii, domnul Romașcanu a reușit să ia legătura cu 𝗦𝗲𝗰𝗿𝗲𝘁𝗮𝗿𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗦𝘁𝗮𝘁 𝗥𝗮𝗲𝗱 𝗔𝗿𝗮𝗳𝗮𝘁 și a obținut de la acesta confirmarea că va trimite de urgență la Siriu 12 construcții ușoare din elemente modulare, dotate cu aeroterme, pături, saltele, perne și lenjerii de pat pentru ca oamenii să nu sufere și mai mult, acum în prag de iarnă.

În urma demersurilor întreprinse încă de aseară și a solicitărilor CLSU Siriu și CJSU Buzău astăzi s-a dat Hotărârea 𝗖𝗡𝗦𝗨 𝗻𝗿. 𝟰𝟰/𝟭𝟴.𝟭𝟬.𝟮𝟬𝟮𝟮 pentru scoaterea din rezervele de stat a unor construcții modulare pentru a fi puse la dispoziția familiilor afectate din Buzău. O dovadă în plus că, de fiecare dată, ne putem baza pe echipa PSD pentru orice problemă din comunitatea noastră! Vom continua să întreprindem toate demersurile legale, asftel încât Guvernul să aloce resursele necesare pentru reconstruirea caselor.

https://www.facebook.com/100063580607659/posts/pfbid02Bthqbn2ybD31M2d257hKwV8zEKctgFuoPSRCMoJzbFfbREXPKAtUT1bMubhNTq7Tl/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button