ȘTIRILE ZILEI

O poliţistă s-a sinucis acasă cu pistolul din dotare. Era mamă a doi copii

O poliţistă de la IPJ Buzău s-a sinucis, luni, cu pistolul din dotare, la locuinţa sa.

Conform primelor informaţii, poliţista se afla în timpul serviciului, dar incidentul a avut loc la domiciliul său din cartierul Dorobanţi din municipiul Buzău.

incidentul, precizând că ancheta este în desfăşurare. Poliţista era angajată la Secţia Poliţie Rurală Mărăcineni.

În urmă cu puțin timp, surse oficiale au confirmat decesul femeii. Polițista avea 36 de ani, era căsătorită și mama a doi copii. Ea absolvise, în 2009, Școala de Agenți de Poliție de la Câmpina.

Poliţista era angajată la Secţia Poliţie Rurală Mărăcineni.

„Astăzi, în jurul orei 11.00, polițiștii din Buzău au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie s-a sinucis în timp ce se afla în apartamentul de domiciliu, într-un bloc de locuințe, din municipiul Buzău.

Imediat după sesizare, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că este vorba de o femeie în vârstă de 36 de ani, încadrată ca agent de poliție la Inspectoratul de Poliție Județean Buzău, începând cu anul 2009, absolventă a Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascar” Câmpina.

În cauză se va întocmi dosar penal pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în acest scop urmând a se efectua necropsia”, au transmis reprezentanții IPJ Buzău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button