ADMINISTRAȚIE

S-au deschis Târgul de Crăciun și Orășelul Copiilor, în Parcul Crâng din Buzău

Parcul Crâng este centrul distracției în județul Buzău, de joi seară, când a avut loc deschiderea oficială a Orășelului Copiilor și a Târgului de Crăciun, amenajate în același perimetru.

Buzoienii au fost curioși să afle ce au pregătit autoritățile locale, în Crâng, pentru sărbătorile de iarnă, așa că au venit în număr mare încă din prima zi a târgului.

La intrarea în parc și până în zona Obeliscului, peste 30 de căsuțe îi așteaptă pe vizitatori la Târgul de Crăciun, cu bunătăți culinare de sezon, dar și cu produse specifice sărbătorilor de iarnă. Primii vizitatori s-au arătat încântați de modul în care a fost amenajat, în acest an, Orășelul Copiilor.

Timp de o lună, în fiecare weekend, pe scena amenajată în mijlocul parcului vor avea loc concerte de muzică ușoară și populară, de la care nu vor lipsi vedete în vogă ale muzicii românești. Tot aici va fi organizată petrecerea de Revelion, eveniment al cărui cap de afiș va fi Ștefan Bănică junior.

Câteva sute de buzoieni au participat, joi seară, la deschiderea oficială a Orășelului Copiilor din Parcul Crâng. Evenimentul a debutat cu intonarea Imnului Național de către Alessia Drăgoiu, o tânără de 16 ani, din Buzău, elevă a Colegiului Național „Bogdan Petriceicu Hasdeu”.

Evenimentul a continuat cu un concert susținut de artiști locali, dar și de fanfara militară a Garnizoanei Buzău. În Orășelul Copiilor din Parcul Crâng, distracția vine din orice colț. Mai multe utilaje de agrement au fost montate în zona Obeliscului, copiii fiind extrem de bucuroși la vederea lor.

Totodată, de la intrarea în parc și până în zona Obeliscului, peste 30 de căsuțe îi așteaptă pe vizitatori cu bunătăți culinare de sezon, dar și cu produse industriale specifice sărbătorilor de iarnă.

Tot aici va avea loc și petrecerea de Revelion, eveniment al cărui protagonist principal va fi Ștefan Bănică Junior. Târgul de Crăciun și Orășelul Copiilor din Parcul Crâng sunt organizate de Primăria Buzău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button